Photo Calculator

Photo Calculator 3.2.2a

Scherptedieptes berekenen voor je fotoshoots

VOOR

  • Berekent pijlsnel
  • Eenvoudig te gebruiken

TEGEN

  • Lelijk programma
  • Geen opties

Goed
7

Met het eenvoudige cross-platform (Mac, Windows, Palm, Windows Mobile en Pocket PC) programma Photo Calculator berekenen fotografen de scherptediepte (Engels: depth of field) van voorwerpsruimtes.

Voer de door jouw gewenste resolutie in en Photo Calculator berekent de exacte scherptediepte en hyperfocale afstand. De eerste is het gebied in de beeldruimte dat voldoende scherp is afgebeeld, het tweede is de afstand waarachter alle objecten een aanvaardbare scherpte tonen.

Om de berekeningen te maken, dien je slechts enkele gegevens in te voeren, zoals film formaat (bijv. 35mm) en resolutie. Na een klik op "OK" presenteert Photo Calculator de resultaten meteen. Het programma heeft echter geen instelbare opties. Onthoud bovendien dat je in de demo-versie enkel berekeningen maakt met een diafragma van het type f8.

Photo Calculator wint geen schoonheidsprijs, maar doet wel wat het moet doen. Met het programma bereken je als vrijetijds- of beroepsfotograaf namelijk op sneltempo de juiste afstanden voor je shots.

Meeste downloads Fotografie voor mac

Meer
Photo Calculator

Download

Photo Calculator 3.2.2a

Beoordelingen about Photo Calculator